RecoveryPump kompressiohousut Turku

Vuokraa RecoveryPump kompressiohousut Modern Movemen Cliniciltä. Kompressiohousujen avulla voit mahdollisesti edistää palautumisen tunnetta, vähentää turvotusta akuuttien vammojen jälkeen tai treenin jälkeistä lihassärkyä. Laite sopii sinulle, jos haet palautumisen (ruokavalio, uni) rinnalle hyötyjä tai jaloissasi on turvotuksen tunnetta esimerkiksi pitkän lentomatkan jälkeen.

Leikkauksien tai vammojen jälkeen usein turvotus nivelessä aiheuttaa paineen tunnetta ja sen myötä nivel on jäykkä. Recoverypump auttaa nopeuttamaan turvotuksen poistumista aktiivisen tekemisen rinnalla.

Recoverypump kompressiohousujen vuokraushinnasto

Varataksesi laitteen ota yhteyttä sähköpostilla EERO@MMCLINIC.FI tai soita numeroon 050 342 6570

Vuokratessa Recoverypump-kompressiohousut saat mukaasi itse laitteen, kompressiohousut ja käyttöohjeet kätevästi reppuun pakattuna. Noudon yhteydessä sinua opastetaan laitteen käyttöön joka on todella helppoa! Laitteessa on akku, joten et tarvitse pistorasiaa käyttääksesi laitetta.

Miten RecoveryPump toimii

RecoveryPumpin kompressiojärjestelmä toimii vaiheittain. Yhden kennon täytyttyä housuissa paine pysyy yllä ja seuraava kenno täyttyy. Laitteen kennot: jalkaterä – nilkka – sääri – polvi- reisi. Housujen kaikkien kennojen täytyttyä kompressio vapautuu kerralla. RecoveryPumpin järjestelmässä housujen täyttösykli on erittäin nopea, jopa 30 sekuntia tyhjästä täyteen kompressioon. Järjestelmällä maksimoidaan sekä kompression pito että syklien määrä yhdellä hoitokerralla.

Laitteen kehittäjä RP Sports on erikoistunut järjestelmiin, jotka sopivat erityisesti kilpaurheilijoiden ja aktiiviliikkujien käyttöön. RecoveryPump –kompressiolaitetta käyttävät maailmanlaajuisesti urheilijat, fysioterapeutit ja lääkärit pyrkiessään vähentämään turvotusta ja lihaskivun tunnetta.

RecoveryPump – housuista voi olla apua:

  • Jalkasi tuntuvat turvonneilta esimerkiksi: vammojen jälkitilat, pitkä lentomatka
  • Liikkumisen jälkeiseen lihasväsymyksen tunteeseen
  • DOMS (delayed ongoing muscle soreness) eli liikkumisen jälkeinen lihaskipu
  • Haluat optimoida palautumistasi (osana kokonaisuutta, ei korvaa muita menetelmiä)

 

Laitteen käyttöä ei suositella jos sinulla on:

  • Ateroskleroosi (vakava suonen tukkeuma)
  • Hoitamaton sydäninfarkti
  • Hoitamaton korkea verenpaine
  • Ruusu tai muu bakteeriperäinen infektio
  • Paranemisvaiheessa oleva ihonsiirto tai suuri haava
  • Äkillinen kipu tai tunnottomuuden tunne hoidon aikana

Referenssejä

Ammattilaisurheilussa palautuminen on isossa roolissa. Pienillä teoilla saadaan iso tulos aikaiseksi ja Recoverypump toimii osana tätä kokonaisuutta ja pelaajat ovat tykänneet.

Käytin housuja matkustuksesta ja kisoista palautumiseen.

Housuista on ollut minulle suurta hyötyä turvotuksen hillintään polven kierrukkavamman kuntoutuksessa. Varsinkin alkuvaiheessa turvotuksen poissaaminen on isossa roolissa ja housut ovat nopeuttaneet omalta osaltaan tätä prosessia.

Yhteistyössä