MODERNI HOITOKLINIKKA PALVELEE SINUA TURUN VERKAHOVISSA

Ajanvarauksissa ja peruutuksissa olethan yhteydessä suoraan tekijään tai info@mmclinic.fi

Eetu Koivisto, Osteopaatti

Leipätyöni on ollut tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa 2013 lähiten. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti pitkittyneet alaselkäkivut, niskan retkahdusvammojen ja aivotärähdysten jälkitilat (päänsäryt, huimaukset, tasapaino-ongelmat yms.) ja erilaiset hermo-ongelmat rangassa sekä raajoissa. Yhdistän työssäni erityisesti toiminnallisen neurologian, kipufysiologian ja biomekaniikan näkökulmia. Vapaa-ajallani nautin monipuolisesta liikunnasta, retkeilystä sekä perheen ja ystävien kanssa laatuajasta.

Erikoisosaaminen:

 • Pitkittyneet selkäkivut
 • Pitkittyneet niskakivut
 • Niskan whiplash (retkahdusvammat)
 • Pitkittyneet aivotärähdyksen jälkeiset oireet
 • Raajojen säteilykipu ja puutuneisuus
 • Päänsärky
 • Huimaus
 

Jussi-Pekka Lammi, koulutettu hieroja, fysiikkavalmentaja

Olen valmistunut hierojaksi Turun hierojakoulusta, TYA-oppilaitoksilta, vuonna 2012. Hierojakoulun aikana suoritin myös Personal training -koulutuksen. Myöhemmin olen kartuttanut manuaalista lisäosaamista kinesioteippauksesta, lihaskalvokäsittelyistä sekä triggerpiste-hieronnasta. Ohjauspuolella olen opiskellut kehonpainoharjoittelua, kahvakuulatekniikoita sekä painonnoston perustekniikoita. Vahvuudekseni voin mainita toiminnallisen harjoittelun.

Kiinnostukseni alaa kohtaan juontaa juurensa aikaisempiin työtehtäviini, joissa kärsin monista erilaisista fyysisistä oireista, kuten lihasjäykkyydestä ja selkäkivuista. Urheilutaustani vaikutti päätökseeni valita koulutukseni erikoistumisalaksi urheiluhieronnan. Kiinnostuksen kohteeni ovat erityisesti terveys, ravinto ja hyvinvointi, jotka motivoivat minua kehittymään alallani.

Eero Aaltonen, koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija

Alalla vuodesta 2016 lähtien. Tällä hetkellä vastaan koripallojoukkueen kuntoutusprojekteista ja fysiikkavalmennuksesta sekä työskentelen klinikalla yhdistäen ihmisen liikettä, neurologian tutkimista ja iso ripaus yksilöllisyyttä. Työn ulkopuolella nautin kaikesta luontoon liittyvästä (patikointi, metsästys, kävelylenkit) sekä innostuminen & uteliaisuus on herkässä kaikesta uudesta. 

Erikoisosaaminen:

 • Rasitusperäiset vaivat
 • Päänsärky- ja purentalihasvaivat
 • Urheiluvammat: niiden kuntoutus ja kivunlievitys (jännevaivat, lihasrepeämät, nivelvaivat)
 • Erilaiset hermo-ongelmat käsissä ja jaloissa
 

Paavo Petäys, koulutettu hieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Turun hierojakoulusta, TYA;lta 2018 elokuussa. Olen ollut pitkään hyvin kiinnostunut ihmiskehosta, sen lihaksistosta, liikkuvuudesta, sekä toimintahäiriöistä.

Pidän työstäni hierojana, koska ei ole yhtä oikeaa tapaa päästä haluttuun lopputulokseen, sekä sen takia, että hieroja kehittyy manuaalisilta taidoiltaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Jokaisesta asiakkaasta oppii myös aina jotain uutta kivusta, sen kokemisesta ja ennen kaikkea siitä, miten kipua pystyy parhaiten lievittämään ja poistamaan.

Aikaisemmin olen työskennellyt ajoneuvoasentajana, sekä turvallisuusalalla, joten huonojen työasentojen, seisomatyön, sekä päätetyöskentelyn aiheuttamat kiputilat ovat minulle henkilökohtaisia tuttavia.

Kuntosali ja yli 15 vuotta kestäneiden kamppailulaji harrastusten kautta olen oppinut kehonhuollon tärkeyden ja sen laiminlyönnin seuraukset.

Iina Koskiranta, fysioterapeutti

(Äitiyslomalla loppukevääseen 2021 asti.)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2016 ja sen jälkeen työskennellyt monipuolisesti erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen parissa.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä, ihmiskehon liikkeestä sekä toimintakyvyn eri osa-alueista. Vahvuuksiani ovat kliininen tutkiminen sekä yksilöllisen terapian suunnittelu ja toteutus huomioiden asiakkaan tarpeet ja toiveet. Minulla on kokemusta sekä yksilö- että ryhmäterapian toteutuksesta. Palkitsevinta työssäni on nähdä asiakkaiden kehittyvän asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

 • Fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta sekä manuaalinen hoito
 • Työ-, toiminta- ja liikkumiskyvyn edistäminen
 • Monipuolinen tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen hoito
 • Ennaltaehkäisevä ohjaus
 • Leikkauksen jälkeinen kuntoutus
 • Liikunta- ja rasitusvammojen hoito
 • Apuvälineohjaus
 

Iiro Koponen, fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Porvoon Hierojakoulusta vuonna 2015, josta suuntauduin suoraan Turkuun fysioterapiaopintoihin. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2019.

Oma kiinnostukseni ihmiskehosta, toimintakyvystä, terveydestä ja sen edistämisestä kumpuaa voimaharjoittelu ja kamppailulajiharrastuksistani, joita olen harrastanut vuodesta 2007 sekä omien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutuksesta. Terveys- ja hyvinvointialalla työskentely vaatii myös jatkuvaa ajan tasalla pysymistä ja omien taitojen kehittämistä, joka on lisännyt kiinnostustani alaa kohtaan. Tässä työssä ei voi olla koskaan täysin valmis ja aina löytyy osa-alueita, joissa voi kehittyä. Koen tärkeäksi osaksi terapiassani asiakkaan yksilöllisyyden huomioimisen, oireiden syyn selvittämisen, asiakasta kuunnellen tavoitteiden ja terapiasuunnitelman laatimisen sekä yhdessä oikean hoitomuodon löytämisen.

Fysioterapian hoitomenetelmiin kuuluu:

 • Manuaalinen terapia
 • Fysikaaliset hoidot
 • Terapeuttinen harjoittelu
 • Ohjaus- ja neuvonta
 

Liisa Laikko, koulutettu hieroja, fysioterapian opiskelija

Mä oon Liisa, koulutettuhieroja vuodesta 2016 lähtien ja tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa. Parasta tällä alalla on ihmisten kokonaisvaltainen kohtaaminen yksilöinä, sekä itsensä jatkuva kehittäminen ja haastaminen.

Antti Lähde, koulutettu hieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Erottajan hierojakoulusta 2019. Minulla on vahva kuntosali tausta ja kokemusta löytyy myös palloilu- sekä yleisurheilu lajeista. Terveyden edistäminen ja ihmisten auttaminen on minulle erittäin tärkeää ja panostan työssäni aina asiakastyytyväisyyteen. Vahvistan jatkuvasti ammattitaitoani, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen käynnin. Vapaa-aikani kuluu urheilun, musiikin sekä luonnossa liikkumisen parissa. Yhdistän työssäni monipuolisesti eri hoitotekniikoita.

Riku-Rantanen-iso 1

Riku Rantanen, Osteopaatti ja Personal trainer.

Olen tehnyt töitä erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairaiden kanssa vuodesta 2014, sivulla olen tehnyt myös personal trainerin töitä. Viimeiset pari vuotta olenkin keskittynyt pääasiassa akuuttien sekä pitkittyneiden tuki- ja liikuntaelin sekä ääreishermoston vaivojen kuntoutustyöhön. Tarjoan myös kuntosali- ja voimaharjoittelun ohjelmointia sekä teknistä opetusta painon- ja voimanostossa. Minun ajatusmalli kuntoutustyössä on se että tiimityöskentely on kaiken keskiössä, jos asiakas ja terapeutti eivät toimi yhdessä asiakkaan terveyden edistämiseksi, hoitosuhde jää usein vain kokeiluksi. En omaa erityisryhmää mitä tulee asiakkaisiin vaan työskentelen kaikkien kanssa SM-tason moukarinheittäjistä senioriväkeen, täten saan pidettyä työni mielekkäänä koska vaihtelua riittää.

Ota yhteyttä MMClinicin henkilökuntaan

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.