MODERN MOVEMENT CLINIC HINNASTO

Hinnasto

Hoitoklinikkamme hinnasto on selkeä ja läpinäkyvä. Koulutetut hierojamme, osteopaattimme ja fysioterapeuttimme palvelevat teitä Turun Verkahovissa osoitteessa Verkatehtaankatu 4.

Osteopaatin & fysioterapeutin ensimmäinen vastaanottokäynti sisältää haastattelun, kliinisen tutkimuksen, konsultaation ja hoidon. Jos vaivasi on jatkunut pitkään (Yli 3kk) suosittelemme varaamaan pidempi (n.75min) aika, jotta aikaa jää kattavalle syyn selvittämiselle. Alle 3kk ja akuuttiin vaivaan tai jatkohoitoaikaa varatessasi, suositellaan normaalin mittaista aikaa (n.45min). Ota ensimmäiselle käynnille mukaan mahdolliset röntgen- tai magneettikuvat sekä lausunnot.

Mahdollisen esteen sattuessa pyydämme teitä peruuttamaan varatun ajan viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa. Peruuttamattomista ajoista perimme normaalin hinnaston mukaisen hinnan.

Hieronta ja urheiluhieronta hinnasto

Fysioterapia

Osteopatia

Purentalihashieronta

Recoverypump kompressiohousujen vuokraus

Varataksesi laitteen ota yhteyttä sähköpostilla EERO@MMCLINIC.FI tai soita numeroon 050 342 6570

Vuokratessa Recoverypump-kompressiohousut saat mukaasi itse laitteen, kompressiohousut ja käyttöohjeet kätevästi reppuun pakattuna. Noudon yhteydessä sinua opastetaan laitteen käyttöön joka on todella helppoa! Laitteessa on akku, joten et tarvitse pistorasiaa käyttääksesi laitetta.

Koulutetun hierojan, osteopaatin ja fysioterapeutin palvelut alv. 0 %.

Ravitsemusterapia

Yhteistyössä