Fysioterapia turku

Tule fysioterapiaan hoitamaan kivun, vamman, sairauden tai ikääntymisen heikentämää liikkumis- ja toimintakykyä. Modern Movement Clinic Turku on fysioterapian asiantuntijaklinikka. Fysioterapian menetelmiä klinikallamme ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia.

Fysioterapia hinnasto

Asiakkaiden kommentteja

Fysioterapeuttimme ovat terveydenhuollon laillistettuja ammattilaisia, joiden osaaminen perustuu 3,5 vuoden korkeakoulutukseen ja kokemukseen.

Fysioterapeutit

Iiro

Iiro Koponen

fysioterapeutti / koulutettu hieroja

unnamed

Patrik Mäki

Fysioterapeutti

Esimerkkejä fysioterapian osaamisalueista:

  • Akuutit ja krooniset kiputilat
  • Sydän- ja verenkiertoelimistön sekä hengityselimistön sairaudet
  • Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus
  • Nivel-, jänne- ja nivelsidevammojen hoito
  • Murtumien kuntoutus
  • Liikunta- ja rasitusvammojen hoito
  • Apuvälineohjaus

Fysioterapia hoitona

Fysioterapeutin työ on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa. Fysioterapia tarjoaa palveluja asiakkaille tilanteissa, joissa heidän liikkumis- ja toimintakyky ovat tai saattavat olla uhattuina esimerkiksi vamman, kivun, sairauden tai ikääntymisen johdosta.

Fysioterapia voidaan jakaa

  • kuntouttavaan hoitoon
  • ennaltaehkäisevään hoitoon.

 

Kuntouttavassa hoidossa tutkitaan mahdollinen toimintakyvyn haitta ja hoidossa keskitytään asiakkaan oireiden aiheuttajaan sekä kuntoutuksessa asiakkaan kohti tavoittelemaansa toimintakykyä. Ennaltaehkäisevän fysioterapian tavoitteena on vammojen välttäminen ja uusiutumisen estäminen.

Fysioterapia – hoidon kulku

Modern Movement Clinicin fysioterapia alkaa asiakkaan terveyden, toimintarajoitteiden ja liikkumisen kartoittamisella, joiden pohjalta luodaan yksilöllinen fysioterapiasuunnitelma asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Fysioterapeutti vastaa asiakkaan terapian suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä, mutta fysioterapian toteutuksessa asiakkaan omalla aktiivisuudella on myös tärkeä rooli.

Fysioterapeuttimme avustaa ja tukee sinua tuki- ja liikuntaelinoireiden kuntoutuksessa. Tavoitteena fysioterapiassa on asiakkaan kokonaisvaltaisen eli fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin koheneminen. Hoitotulosten ylläpysymiseksi ja paranemisen edistämiseksi fysioterapiassa käytetään manuaalisen käsittelyn tukena harjoitteita, joilla vaikutetaan esimerkiksi nivelten toimintaan, hermokudoksen liikkuvuuteen, erilaisten lihasominaisuuksien parantamiseen, lihastasapainoon. Varaa aika niin mietitään yhdessä mitä voisimme tehdä hyvinvointisi eteen!

Fysioterapiaan voi tulla lähetteellä tai ilman

Fysioterapiaan voit hakeutua lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Tullessasi fysioterapiaan lääkärin lähetteellä Kela korvaa sairausvakuutuslain mukaan osan kustannuksista. Korvauksen hakeminen tapahtuu lomakkeella SV127 (hakemus Suomessa syntyneet sairaanhoitokustannukset).

 

Yhteistyössä